Lemo Koepels verzorgd de lichtstraten voor Brainport Industries Campus te Eindhoven

Recent heeft Lemo Koepels in nauwe samenwerking met Systabo de eerste fase van Brainport Industries Campus te Eindhoven opgeleverd. In totaal werd bijna 9000 m2 polycarbonaat lichtstraten aangebracht. Brainport Industries Campus is een unieke locatie in de Brainport regio, waar verschillende bedrijven in de hightech maakindustrie, onderwijs- en kennisinstellingen zijn gevestigd.

IMG-2313
IMG-2314
IMG_2181
IMG_2184

Smart Industry komt hier letterlijk en figuurlijk van de grond, in een geheel circulair gebouw dat modulair is opgezet. De lichtstraten zijn voorzien van opale en/of zonwerende beglazing afhankelijk van de onderliggende ruimtes. Het gehele complex is opgedeeld in standaard units welke alle 1 of meerde lichtstraten bevatten. De lichtstraten zijn opgebouwd uit opale beglazing en voorzien van of transparante of opale onderplafonds afhankelijk van de wens van de klant. Boven de gezamenlijke gangen hebben wij Policarb 25 mm platen voorzien van een zonwerende beglazing toegepast. Deze unieke Infrarood coating welke in deze toepassing is aangebracht op transparante beglazing zorgt voor een optimale lichtdoorlaat waarbij het directe zonlicht voor en groot gedeelte wordt gereflecteerd waardoor een optimaal klimaat onder de lichtstraten ontstaat.

Wilt u meer weten over de toepassing van onze zonwerende beglazing en of wilt u meer informatie over onze producten neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer 0252-346040 of per mail info@lemokoepels.nl

Neem contact met ons op

Contact

Lemo-Koepels Europe BV

Gooweg 6-8
2211 XV  Noordwijkerhout

Tel: +31(0)252-346040

info@lemokoepels.nl

Volg ons

facebooklinkedinInstagram