Lemo Koepels sterk in renovatie

Ons land staat vol met oude fabriekspanden, magazijnruimtes en distributiecentra. Vele hiervan zijn reeds tientallen jaar oud. De bestaande lichtstraten zijn vaak nog van polyester of voorzien van polycarbonaat van de eerste generatie. De lichtstraten van deze panden zijn onderhevig aan de weersinvloeden en de lichtdoorlaat maar ook de isolatie door lekkages en beschadigingen door hagel is hierdoor sterk gereduceerd.

Lemo Koepels heeft zich de laatste jaren mede gespecialiseerd in het vervangen van deze oude lichtstraten. Door alle onderdelen van de renovatie in eigen hand te houden kunnen wij prijsgunstige aanbiedingen maken voor het compleet vervangen van deze lichtstraten. Door toepassing van dubbele beglazing kunnen wij tevens de isolatiewaarde verbeteren tot zelfs een U waarde van 1.0 W/m2K terwijl door toepassing van zonwerende beglazing de warmte voor een groot deel buiten de deur gehouden kan worden zonder de lichtdoorlaat te verminderen.

Wanneer u meer wilt weten neem dan contact met ons verkoopteam op0252-346040 of info@lemo-koepels.nl. Met een aantal foto’s of zelf soms Google Earth kunnen wij u van een vrijblijvend advies voorzien en aangeven welke besparingen er voor u van toepassing zijn. Bekijk ook een onze website (renovatie) voor nadere informatie.

Amsterdam
Amsterdam1
CKXJ0908
JSGF4428
UALY4565
WTFL5203

Neem contact met ons op

Contact

Lemo-Koepels Europe BV

Gooweg 6-8
2211 XV  Noordwijkerhout

Tel: +31(0)252-346040

info@lemokoepels.nl

Volg ons

facebooklinkedinInstagram