Renovatie

Overvloed in daglicht, dat is wat Lemo-Koepels met zijn lichtdoorlatende constructies bij u binnenbrengt.

Glaskappen

Wanneer u op uw fabriekshal, magazijn en/of kantoorpand nog oude glaskappen heeft zijn deze zoals u heeft constateren onderhevig aan de weerselementen. Hierdoor verminderd de lichtdoorlaat en isolatie en soms zelfs lekkages. Door uw oude glaskappen te laten renoveren door Lemo koepels heeft uw weer vele jaren plezier van voldoende daglicht en een betere isolatie tot 0,7 W/m2k ten opzichte van 5,5 W/m2K voor enkel glas.  U kunt bij de renovatie in de meeste gevallen kiezen voor een soortgelijk systeem met een roedesysteem voorzien van polycarbonaat spouwplaten variërend van een dikte van 10 mm tot zelf 60 mm of een systeem met lichtbouwelementen die door middel van messing en groef verbinding in elkaar klikken en zo voor een onderhoudsvrije oplossing zorgen.

Gebogen lichtstraten

Uw oude polyester of polycarbonaat lichtstraten kunnen door de weersinvloeden hun lichtdoorlaat en stabiliteit verliezen.

Renovatie is dan eigenlijk de enige goede oplossing, door jarenlange ervaring hebben wij ons gespecialiseerd als de renovatie specialist van de Benelux. Door alles in eigen hand te houden kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor een uitstekende prijs. Onze VCA gecertificeerde medewerkers ontzorgen u van A tot Z. Bij de renovatie kunnen wij uw oude lichtstraten eventueel voorzien van dubbele beglazing voor een betere isolatiewaarde. Ook hebben wij de mogelijkheid om uw lichtstraten voorzien van een door SKG geteste lichtstraat die 1200 Joules doorvalveilig is zodat er geen extra voorzieningen getroffen hoeven worden mocht er onderhoud op het dak uitgevoerd moet worden.

Verticale wandbeglazing

Waar in het verleden daglicht in de gevel binnen kwam via enkel glas of polyester geprofileerde platen is dit tegenwoordig door middel van onze unieke Arcoplus lichtbouwelementen met een dikte van 40 of 60 mm. Deze Arcoplus panelen hebben een messing en groef verbinding voor een wind- en waterdichte aansluiting. Met een scala aan profielen kunnen wij altijd de juiste oplossing vinden voor uw renovatie. Door het in huis hebben van een eigen zetterij kunnen wij ook alle eventueel benodigde zetwerken zoals lekdorpels en windveren in elke gewenste kleur verzorgen. Onze Arcoplus panelen zijn in alle kleuren leverbaar dus een restyling van uw pand met panelen in uw eigen huisstijl is mogelijk.

Krekeltje Eede

Krekeltje Eede

Bij het familieparadijs en kinderboerderij ’t…
Krekeltje Eede

Neem contact met ons op

Contact

Lemo-Koepels Europe BV

Gooweg 6-8
2211 XV  Noordwijkerhout

Tel: +31(0)252-346040

info@lemokoepels.nl

Volg ons

facebooklinkedinInstagram