Over ons

Lemo Koepels is een innovatief en dynamisch bedrijf dat al meer dan 25 jaar lichtdoorlatende constructies van kunststof produceert en verwerkt.

Lemo Koepels is uitgegroeid tot de specialist van lichtstaten en polycarbonaat lichtbouwelementen. Onze producten worden elke dag door onze gedreven en vakkundige VCA gecertificeerde medewerkers geplaatst op alle locaties binnen de Europese Unie.

De benodigde technische en thermische berekeningen worden door Lemo zelf uitgevoerd.

De 'Prefab' te plaatsen lichtdoorlatende constructies worden in onze eigen fabriek te Noordwijkerhout verzendklaar gemaakt. Door ons uitgebreide machinepark van ponsmachines tot CNC gestuurde freesmachines kunnen wij elke denkbare constructie zelf fabriceren.

In nauw overleg met de opdrachtgever en of architect staat Lemo borg voor een product dat voldoet aan de hoogste eisen welke in de Europese Unie wordt verlangd, onze toegepaste materialen zijn voorzien van ISO 14001 certificaten.

 

Naast bovenstaande producten voert Lemo tevens de vertegenwoordiging van lichtkoepels en RWA-Systemen.

Buiten nieuwbouw is de renovatie van oude glaskappen en polyester of polycarbonaat lichtstraten een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden geworden.

Door onze jarenlange ervaring weten wij voor elke situatie een passende oplossing te vinden.

De milieueisen worden hierbij natuurlijk niet vergeten, de oude polycarbonaat beglazing en of glazen beglazing, aluminium en stalen roeden worden bijvoorbeeld 100% gerecycled.

Krekeltje Eede

Krekeltje Eede

Bij het familieparadijs en kinderboerderij ’t…
Krekeltje Eede

Neem contact met ons op

Contact

Lemo-Koepels Europe BV

Gooweg 6-8
2211 XV  Noordwijkerhout

Tel: +31(0)252-346040

info@lemokoepels.nl

Volg ons

facebooklinkedinInstagram